Counter

2019 - Os Campister

Gå til indhold

Hoved menu:

Afholdte ture > 2019
Darum Camping

14. - 17. februar 2019

Vi ankom til Darum Camping torsdag ved middagstid. Senere på eftermiddagen kom Henning Carstensen også.
Lørdag aften tog vi til Ribe hos Jenny og Kenneth Zimmenmann og fik aftenskaffe.
Henning skulle på arbejde fredag formiddag, og vi tog til Söderlögum og handlede lidt ind. Da vi kom tilbage, var Henning kommet fra arbejde og Renate var kommet fra Flensburg.
Midt eftermiddag fredag kom Jenny og Kenneth Zimmermann. Lidt senere dukkede Zimon også op. Jenny stod for aftensmaden som bestod af svinekæber og kartoffelmos og Ragna havde lavet dessert.

Sædvane lørdagmiddag var der hotdog i det fri. Menuen lørdagaften var fyldt kalkunbryst og forskellige slags kartofler til.

En rigtig hyggelig weekend som sædvanlig.

Kalø Vig Camping
13. - 15. september 2019

5 Vogne var på Kalø Vig Camping denne weekend.
Endnu en gang et vellykket træf og som sædvanlig med rigtig mad. Fredag aften stod på kalkunlår og lørdag aften var der roastbeef og m.m.
Der var også dessert begge gange. Så ingen gik sultne i seng. Lørdag eftermiddag kørte vi en tur i Mols Bjerge.Langå Camping
5. - 8. december 2019
Turen til Langå var klubbens juletur.
Men inden da tog Renate, Henning, Ragna og Jens en tur til Fredensgade i Hinnerup. Her var lysene tændt i hele gaden. En juleudsmykning man ikke ser mange steder.
Fredag eftermiddag kom Marianne og Peter også til Langå.

Fredag aften var der som sædvane glögg og æbleskiver i det fri. Bagefter tog kaffen i vores telt. Lørdag middag inden vi tog til julemarked på Ulstrup Slot, skulle vi lige have vores hotdog.

Nytår 2019 / 20
Darum Camping

Nytårstræffet blev afholdt på Darum Campimg.
Marianne, Peter Benjamin og Frederik - Renate Tønder, Henning og Rasmus Carstensen - Jenny og Kenneth Zimmermann - Ragna og Jens Kolind.
Nytårsdag startede med hotdog til middag, derefter var Lejrchef parret Birgitte og Jørn Pedersen vært ved kaffe, kage, kransekage champagne.

Nytårs middagen bestod af tunmousse, oksemørbrad og citronfromage. Ellers var der fælles hygge i køkkenalrummet.

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu